Borsa ve Ege İhracatçı Birlikleri İş Birliğinde Tarım Teknolojileri Etkinliği: Tarımda Dijital Dönüşüm ve Yeşil Mutabakat Gündemi

İzmir Ticaret Borsası ve Ege İhracatçı Birlikleri iş birliğinde tarım teknolojileri alanındaki gelişmelerin aktarıldığı "Tarımda Dijital Dönüşüm" Etkinliği İTB ve EİB üyelerinin geniş katılımlarıyla düzenlendi. Açılış konuşmasını EİB Genel Sekreteri İ. Cumhur İşbırakmaz'ın gerçekleştirdiği etkinlik kapsamında İTB Genel Sekreteri Dr. Erçin Güdücü tarafından tarım ile teknolojiyi buluşturmayı hedefleyen İzmir Tarım Teknolojileri Merkezi'ni (İTTM) tanıtıcı sunum gerçekleştirildi. Doktar CEO'su Tanzer Bilgen ise "Tarımda Dijital Dönüşüm ve Yeşil Mutabakat" konulu sunum yaptı. Sunumların ardından soru-cevap bölümü gerçekleştirildi.

İzmir Tarım Teknoloji Merkezi